Veszprém

2015.04.25. 13:02

Látványos verekedés - A Long C'uan Tao Kung Fu School harcosai tartottak bemutatót Veszprémben

Pénteken délután a Long C'uan Tao Kung Fu School tartott félórás Kung-fu bemutatót a Március 15. utcai könyvtár előtti parkban.

Heffler Péter

Közel ötven látogattak ki pénteken délután a jó időben a Március 15. utcai könyvtár előtti parkba, hogy megtekintsék a Long C'uan Tao Kung Fu School félórás bemutatóját. A közeli játszótérről is sok fiatal csődült át, hogy meglesse a Horváth Zoltán Kung-fu vezető tanár által vezényelt produkciót, amiben tizennégy tanítványa különféle, rendkívül látványos rúgásokat, dobásokat, ütéseket mutattak be.

A Long C'uan Tao Kung Fu School harcosai (fotó: Heffler Péter)

Az egyesével, illetve párosával, puszta kézzel, vagy akár eszközökkel végrehajtott feladatok sokszor olyan élethelyzeteket szimuláltak, ahol egy utcai támadás kivédésének a legjobb módszerei voltak láthatók. A Long C'uan Tao Kung Fu School következő bemutatójára május 19-én lesz, szintén a Március 15. utcai könyvtár előtti parkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!