Veszprém

2015.08.20. 13:36

Állatkertek Éjszakája

Veszprém – Látványetetésekkel, fókashow-val, bátorságpróbákkal és számos különleges, éjszakai programokkal várják országszerte a látogatókat az Állatkertek Éjszakáján.

Szám Dorottya

Az Állatkertek Éjszakáján meghosszabbított nyitvatartással várja a látogatókat a Veszprémi állatkert. Fotó: Balogh Ákos

Negyedik alkalommal rendezik meg hazánkban augusztusban az Állatkertek Éjszakáját, amelyhez ezúttal tizenkét helyszín csatlakozik. Lapunk érdeklődésére Török László, a Veszprémi állatkert ügyvezető igazgatója elmondta, hogy meghosszabbított látogatási idővel, reggel kilenc órától este nyolc óráig várják a vendégeket az állatkertbe. A Veszprémi Állatkert immár egész napos programmá nőtte ki magát, minden korosztálynak tartalmas szórakozást nyújt. Ha már régen jártunk utoljára az Állatkertben, akkor érdemes megtekintenünk a legutóbbi fejlesztéseket, az elefánt parkot, az orrszarvú házat és kifutót, a fókák és pingvinek medencéit, valamint az ötezer négyzetméteres alapterületű, hálóval fedett, hazánkban egyedülálló madárröpdét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!