Veszprém

2015.10.16. 06:49

Munkagépeket kerülgetnek a Cholnoky lakótelepen

Veszprém - Lelassult a forgalom és kisebb dugók is rendszeresen kialakulnak a Cholnoky lakótelepen az őszi út- és buszmegálló felújítások miatt.

B. Virág Rita

Ma reggel teljesen bedugult a Cholnoky lakótelep egyik fele. A Lidltől a Rómer Flóris utcáig ugyanis felmarták a betont, ráadásul a Cholnoky buszfordulónál, a buszmegállót is felújítják. A munkagépek egy sávot lefoglalnak, így csak lassan és nehézkesen lehet haladni.

Fotó: a szerző

A közlekedést nehezíti, hogy a lakótelep belső felén, a Lóczy utcán végig felújítják mindkét oldalon az összes buszmegállót. Ezeken a részeken felszedték a burkolatot, és elkülönítették a munkaterületeket. Kellemetlen, hogy egyes helyeken az útpadkát is felbontották, ezért ott is kisebb gödrök keletkeztek, azokat is kerülgetni kell.

A szakemberek a Cholnoky óvoda, bölcsöde, iskola parkolójánál is lekerítettek egy részt, ott tárolják éjszakánként a munkagépeket, s emiatt ott reggelente, így ma délelőtt is, óriási volt a torlódás. Azt tanácsoljuk, aki teheti, kerülje el ezt a parkolót a munka végeztéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!