Veszprém

2015.12.22. 16:42

A nagy családok közös ünnepén

Veszprém – Advent utolsó hétvégéjén gyülekeztek a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesületének tagjai a hagyományos karácsonyi évértékelő ünnepségre a Veszprém Agórába.

Jákói Bernadett

Az egész délutánt betöltő rendezvényen a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület vezetősége is részt vett: Máthé Éva elnök ez alkalomból adta át Kapot Ildikó elnöknek a december 13-ai adományvásáron befolyt összeget, amivel a nők kerekasztala a nagycsaládosok nyári táborozásához járult hozzá. A rendezvényen a Military Girls zenés gyermekműsora, táncosok, bűvész, lufihajtogató bohóc és más produkciók szórakoztatták a kis - és többgyermekes családokat.

Máthé Éva, a VENŐKE elnöke átadja a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesületének a cseritivásárból befolyt összeget, amellyel a nyári táborozáshoz járul hozzá a női szervezet
Fotó: Jákói Bernadett

A nagycsaládosok vezetősége nyilvános elismerésben, jutalomban részesítette legaktívabb tagjait, segítőit. A támogatók jóvoltából nagy mennyiségű tartós élelmiszer és háztartási cikk tombolanyeremény formájában jutott el a rászoruló családokhoz. – Minden évben nagyon színvonalas műsort szerveznek nekünk, kicsik és nagyok, szülők, nagyszülők egyaránt jól érezhetik magukat. A vezetőség értünk dolgozik, a programokkal igyekeznek a kéréseinknek, kívánságainknak eleget tenni. Eddig minden rendezvényről örömmel és sok élménnyel gazdagodva jöttünk el – nyilatkozta Angyal Bernadett háromgyermekes anyuka, az egyesület tagja, segítője, aki idén a családjával a civil szervezet elismerésében is részesült.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!