Veszprém

2017.01.04. 21:20

Adomány a vakoknak

Veszprém - A közelmúltban adta át karácsonyi adományát, 200 ezer forintot a Lions Club helyi szervezete a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületének.

Napló információ

Leitold László, a Lions Club veszprémi elnöke elmondta: a tavaly 100 éves szervezet nemzetközi célkitűzésének megfelelően évről éve támogatják a vakok és gyengén látók helyi csoportját. A mostani pénzbeli adományon túl egy erdészet jóvoltából karácsonyfákat is biztosítottak az egyesületnek.

Leitold László, Csehné Huszics Márta és Horváth György Lions-titkár az adományátadáson Fotó: Lions Club

- Olyan világot élünk, amikor a forrásokhoz való hozzájutás egyre nehezebb, különösen akkor, ha a cél a szinten tartás. Egy festés, egy irodai berendezés beszerzése nem tartozik azon célok közé, amely általában támogatást nyer. Egyesületünknek gyakorlatilag csak támogatásból származik bevétele - vázolta fel helyzetüket Csehné Huszics Márta, a gyengén látók megyei egyesületének elnöke, megköszönve a Lions Club adományát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!