Veszprém

2014.10.12. 15:12

Katanics Sándor bizakodó

Veszprém–Kádárta - A baloldali összefogás polgármesterjelöltje úgy készül, hétfőtől ő irányíthatja a várost.

Balassa Gergő

Az MSZP, DK, Együtt-PM, Liberálisok, Lokálpatrióták polgármesterjelöltje vasárnap elmondta, az egy órás adatok alapján az idei választások részvételi aránya csalódás lehet minden politikus és a helyi média munkatársai számára is.

Fotó: Stiger Ádám

– Ha jobban el tudtuk volna mondani, hogy mi várhat azokra a következő öt évben, akik itt élik az életüket, akkor talán többeknek kellett volna eljönni. A csalódottság és az apátia ellenére úgy érzem, a helyi baloldali összefogás kampánya példaértékűen sikerült. Úgy éreztük, nincs számunkra igazán esélyegyenlőség, de igyekeztünk a programunkra koncentrálva minden csatornát kihasználni – közölte Katanics Sándor.

Az ellenzéki politikus úgy véli, sokan vannak olyanok, akik az elmúlt 25 év csalódottságai miatt nem foglalkoznak már a helyi történésekkel. Hozzátette, ez a demokrácia veszélyeztetése lehet. – Nagymértékben csökkent az önkormányzatisághoz való jogunk, szépen lassan minden jogosítványunktól megfoszthatnak minket és elveszhet a demokrácia. Mindezek ellenére abban bízom és arra készülök, hogy hétfőtől irányíthatom a várost – fogalmazott Katanics Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!