Vilonya

2015.12.22. 16:12

Játék és bringa - Teherautónyi adományt kaptak a vilonyai óvodások

Vilonya - Hagyományos év végi gyűjtése eredményeként játékokat, írószereket, könyveket, meselemezeket, sporteszközöket adott át a vilonyai óvodásoknak a Suzuki Club Veszprém.

Szabó Péter Dániel

A veszprémi autósklubban hagyomány a jótékonykodás, ezúttal azonban a korábbiaknál több adományt sikerült összegyűjteniük a tagoknak. - Nem véletlenül választottuk a vilonyai óvodát, hiszen nyáron a településen rendeztük meg nagy sikerrel az I. Veszprémi Suzuki-találkozót. Az óvodában is örömmel fogadtak minket, segítségül egy listát is kaptunk, amelyben felsorolták, mire volna szükségük az intézménynek - mondta el Nagy Zsolt klubelnök. Aztán elindult a gyűjtés, ami minden várakozást felülmúlt.

Fotók: Fotó: Suzuki Club Veszprém

- Rengeteg új játékot, írószert, könyvet, mese-DVD-t, valamint készségfejlesztő és sporteszközt sikerült vásárolnunk az adományokból, de csúszdák és kerékpárok is új gazdákra találtak Vilonyán. Bebizonyosodott, hogy közös erővel hatalmas dolgokra vagyunk képesek - tette hozzá Nagy Zsolt, aki barátaival, valamint a Suzuki Klubok Egyesülete és a Suzuki Fanatics Garage tagjainak társaságában a napokban vitte el a kisteherautónyi adományt Vilonyára, ahol az óvodások mellett Fésüs Sándor polgármester is fogadta őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!