Autósok, figyelem!

2024.05.10. 09:12

Az utak hírei – ezeken a helyeken dolgoznak pénteken

Híd- és átereszjavítás, karbantartás miatt mindkét irányban korlátozás lesz ma 15 óráig a 8303-as úton Adásztevel és Nagytevel között, illetve a 83123-as összekötő úton Csót és Béb között.

Benkő Péter

Az út menti növényzetet gondozzák Pápa belterületén, a Rigó-lakótelep közelében, a Vaszar felé vezető 8305-ös úton, s ugyanennek az útnak Pápa és Vaszar közötti szakaszán a Gecse és Gyarmat közötti vasúti átjáróig kátyúzást, illetve kaszálást végeznek közel tizenhét kilométeres szakaszon, emiatt mindkét irányban útszűkületre kell készülni.

Nagyacsád belterületén a 8406-os úton árok-, padka- és szegélyrendezés miatt lesz útszűkület mindkét irányban.

A 834-es úton Nyárád és Nemesszalók között, a települések belterületén, illetve egészen a vármegye határáig az út menti növényzetet gondozzák, mindkét irányban útszűkület lesz.

Kaszálást végeznek a 73-as út egész hosszban ma Veszprém és Csopak között is, itt szintén útszűkületre kell számítani.

Vas vármegyében, terepraliversenyt rendeznek 9 és 18 óra között óráig a Pápa és Kenyeri közötti összekötő úton, Ukk település, valamint a Várkesző és Vönöck közötti összekötő úton, Kemenesmagasi település érintésével. A forgalmat alkalmanként rövid időre megállíthatják.

Az autóbusszal közlekedőket érintő változás, hogy munkálatok miatt ma, május 10-én, pénteken 13 órától lezárják Halimbán a Petőfi utca egy szakaszát. A munkálatok befejezéséig a 7834-es számú (Ajka–Halimba–Nyirád viszonylatú) autóbuszokat érintik a változások, a járatok terelt útvonalon közlekednek. Kimarad az iskola megálló, legközelebb a Petőfi utcánál lehet fel- és leszállni.

Holnap, május 11-én, szombaton szintén munkálatok miatt a Veszprém felől érkező, és 10.50-kor a pápai autóbusz-állomásról Sopronba tovább induló járat a 6-os kocsiállás helyett a 12-esről indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában