Zirc

2014.12.05. 18:51

Mikulásvonattal a Bakonyba

Vinye - A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség 2009 óta minden év decemberében megrendezi a térségben élő kisgyermekek számára a „Mikulásvonattal a Bakonyba” programot, amelyre hagyományosan Vinyén, a Cuha-völgy kapujában kerül sor. Így volt ez idén is.

Tremmer Tamás

Pénteken délelőtt Veszprémből a Vadvirág Óvoda 140 óvodása és kísérőik, délután Győrből a Családsegítő Szolgálat által gondozott 80 gyermek és kísérőik voltak a Bakonyvasút Szövetség vendégei. A vonattal érkező gyermekek és óvónői a téli, erdei környezetben találkoztak a Mikulással, aki minden kis látogatóját személyre szabott ajándékcsomaggal lepett meg. A Mikulásra várás izgalmas óráiban számos egyéb programmal is várták a gyermekeket, így például volt lovaskocsikázás, kézműves foglalkozás, erdei séta, állatetetők feltöltése. A szabadtéri programokban elfáradt, vagy épp fázó kicsiket melegedőkben forró teával, péksüteménnyel várták.

A gyerekeket a Mikulás (Balázs-Fényi László) és a krampusz (Horváth Orsi) várták (Fotó: Bakonyvasút Szövetség)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!