Zirc

2015.05.29. 09:39

A zászlós és a két judós - Átadták a kitüntetéseket Zircen

A Városházán, a képviselő-testületi ülés keretében átadásra kerültek a „Zirc Város Sportjáért” és „Zirc Város Rendőre” kitüntetések a 2014-es évre vonatkozóan.

Kelemen Gábor

A kitüntetett sportolókat dr. Benczik Ágnes Adrienn, az Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke méltatta. Az elmúlt évi teljesítményéért „Zirc város utánpótlás sportolója" elismerésben részesült Bicski Ádám, míg „Zirc város felnőtt sportolójának" Vágenhofer Krisztiánt választotta a szakbizottság. Mindkét sportoló a Vincze Judo Club Zirc tagja. Bicski Ádám legkiemelkedőbb eredményei közé tartozik 2014-ben az ifjúsági országos bajnokságon elért harmadik és a Bécs Open nemzetközi versenyen elért második helyezés. Vágenhofer Krisztián ugyancsak a dobogó második fokára állhatott fel nyugati szomszédunk rangos judoviadalán a seniorok mezőnyében, korosztályában pedig országos bajnok lett, amivel kivívta a most szombaton Balatonfüreden megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon való részvétel jogát. A kiváló sportolók felkészítői edzői Vincze Ferenc és Vincze Lajos.

Az önkormányzat által kitüntetésben részesülő személyek. Balról: Répás Zoltán rendőrzászlós, Bicski Ádám és Vágenhofer Krisztián judósok.

Kiemelkedő közrendvédelmi és közlekedésrendészeti tevékenységéért „Zirc Város Rendőre” elismerő oklevelet vehetett át Répás Zoltán zászlós, a Veszprémi Rendőrkapitányság Zirci Rendőrőrsének szolgálatparancsnoka. Tóth Gábor őrsparancsnok javaslatát Ottó Péter polgármester ismertette: – Répás Zoltán tanúbizonyságot tett szakmai felkészültségéről, fegyelmezettségéről, pontosságáról, szervező-, segítőkézségéről és nem utolsósorban hivatástudatáról. Személyes példát mutat a szolgálati okmányok vezetése, az eligazítások, beszámoltatások végrehajtása során. Folyamatosan képzi magát, sokrétű, felelősségteljes hivatásának minden területén precízen teljesít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!