Béla-bál

2018.02.09. 19:46

Karneváli hangulatban báloztak a zirci diákok

Kitűnő karneváli hangulatban zajlott a hagyományos Béla-bál a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában, a diákönkormányzat és a szülői munkaközösség közös szervezésében.

Müller Anikó Hanga

A karneváli jelmezesek, balra az első Varga Veronika Fotó: Iványi Luca

A diákok már december közepétől kezdve rengeteg innovatív ötlettel készülte az eseményre, melynek témáját ez évben a velencei karnevál adta. A hangulatfelelős Titz Tibor ceremóniamester volt, aki játékos feladatokkal szórakoztatta a diákokat. A jelmezesek felvonulása után a programok három helyszínen folytatódtak, így mindenki kiválaszthatta a számára legmegfelelőbb szórakozási formát.

A karneváli jelmezesek, balra az első Varga Veronika Fotó: Iványi Luca

A táncteremben DJ Mezzo Buda Gyula zenélt, a büfében az iskola egyik amatőr zenekara – tagjai Fiskál Diána és Fazekas Dániel – lépett fel, míg a teaházban Piedl András zongorázott. A jelmezversenyt a velencei karnevál hangulatát leginkább tükröző jelmezt viselő Varga Veronika nyerte, jutalma egy tízezer forint értékű vásárlási utalvány volt. Ötletes és hangulatfokozó volt a bál díszlete, mely a 10. M. osztály diákjainak munkáját dicsérte, akik osztályfőnökük, Sudár Péter és Lipták Dominik osztálytársuk vezetésével életnagyságú velencei figurákat mintázva a tornateremből a bál témájához illő különleges tánctermet varázsoltak. Az estet tombolasorsolás is színesítette. A bálozók biztonságos hazatéréséről a szülői munkaközösség által felajánlott buszjárat gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!