Az év legmenőbb agrárrendezvénye

2024.04.23. 16:44

Májusban ismét agrárexpó Pápán (videó)

Május 9-én Tankcsapda-koncerttel indul az év legmenőbb agrárrendezvénye, majd május 10-11-én a hagyományokat folytatva, edukációs, pályaválasztási témákkal, szakmai és szórakoztató programokkal várják a látogatókat a Pápai Expó és Agrárpikniken. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, Áldozó Tamás, Pápa polgármestere és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke közös videóban népszerűsíti a rendezvényt.

Haraszti Gábor

A rendezvény mind helyben, mind az országos agrárszakma részéről kiemelt jelentőségű, több mint 25 éves múltjának köszönhetően jelentős hagyományokkal bír, és nemcsak Pápa és térsége, hanem az egész régió lakosságát vonzza. 

Fotó: Kovács Zoltán/Facebook

A fókuszban évek óta, így 2024-ben is, a generációváltás áll: a rendezvény kiemelt célja, hogy a fiataloknak ezen a fórumon keresztül is megmutassa a mezőgazdaság, élelmiszeripar modern oldalát, megismertesse őket a szakmával, vonzóvá téve számukra azt. 

A kétnapos rendezvényt Kovács Zoltán országgyűlési képviselő a közösségi oldalára nemrég feltöltött videóban is népszerűsíti, melyben a helyszínről és az esemény céljáról is fontos információkat lehet megtudni. A pikniket május 11-én a ValMar koncertje zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!