Megmutatták tudásukat

2024.04.22. 13:00

Kazinczy-napok, kulturális bemutatóval

Nagy sikerrel zárult a Tapolcai Kazinczy Ferenc Általános Iskola kulturális bemutatója, amit a napokban tartottak meg a Tamási Áron Művelődési Központban.

Szijártó János

A napokban tartotta kulturális bemutatóját a Tapolcai Kazinczy Ferenc Általános Iskola, ezúttal is az évek óta már hagyománnyá vált tanulmányi versenyek tanulmányi versenyekkel párhuzamosan.

A Tapolcai Kazinczy Ferenc Általános Iskola kulturális bemutatóját idén is nagy érdeklődés kísérte
A Tapolcai Kazinczy Ferenc Általános Iskola kulturális bemutatóját idén is nagy érdeklődés kísérte
Forrás: Szervezők

A Tamási Áron  Művelődési Központban a gyerekek megmutatták a nagyközönség számára is tudásukat, s mindazt amit iskolájukban tanultak. A színpadon színházi és táncos produkciók váltották egymást, volt néptánc, de a modern táncok sem maradtak ki a repertoárból. A gyerekek versekkel, prózákkal, hangszeres előadásokkal tették emlékezetessé ezt az estét az érdeklődők számára.
Ami a Kazinczy-napokhoz kapcsolódó tanulmányi versenyeket illeti, azokon a korábbi évekhez hasonlóan jelentős számú diák vett részt más iskolákból is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában