Ajka

2015.12.09. 13:24

Reagált az ajkai önkormányzat szocialista frakciója

Ajka – A város önkormányzatának szocialista frakciója közleményben reagált a Fidesz keddi sajtótájékoztatójára.

Napló-információ

A közlemény szerint a Fidesz ajkai szervezete – élén Ravasz Tiborral és Fülöp Zoltánnal – nem először foglalkozik Schwartz Béla polgármester fizetésével és jutalmával.

Ajka polgármestere – hasonlóan az ország többségében fideszes polgármesteréhez – a hatályos jogszabályoknak megfelelően kap fizetést és jutalmat. A polgármesterek jutalmát mindig egy adott időszak teljesítménye alapján a képviselő-testületek határozzák meg. Schwartz Béla eddigi munkáját – ami a város fejlődésében látható és tapasztalható – az ajkai képviselő-testület többsége kiválónak értékelte. Etikátlan azon fideszes vezetők szájából a polgármester személyének a támadása, akik már korábbi nyilatkozatukban elismerték a városvezető munkáját.

A város költségvetéséről elmondottak a Fidesz-frakció nagyfokú tájékozatlanságára utalnak. Az MSZP-frakció továbbra is elsőrendű feladatának tekinti a város gyarapodását és polgárai életminőségének javítását – áll a közleményben.

Az előzmények itt olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!