Ajka

2016.07.14. 19:15

Közel ötven páros közül a tizedik helyen végeztek

Ajka - A tizenkilencedik helyen végzett a Riminiben megrendezett akrobatikus rock and roll világkupán a Dinamik rock and roll klub két versenyzője.

Tisler Anna

A tizenöt éves Poór Dániel és a tizenkét esztendős Bárdosi Violett nyolc éve tagja az egyesületnek. Children, majd serdülő kategóriában mindketten számos sikert értek el, tudtuk meg Matán Szilvia edzőtől.

Bárdosi Violett és Poór Dániel ötvenedik a világranglistán Fotó: archív

A sportolóknak ez volt életük első világversenye. Korábban a The Core formáció szerepelt világversenyeken, így aki követi az eseményeket, az tudja, hogy a Dinamik számos bajnokot nevelt. Dani és Letti a magyar bajnokságon bejutott a tíz legjobb közé, így megszerezte a jogot, hogy a világ legjobbjai között is indulhassanak. Riminiben a közel ötven páros közül az elődöntőben holtversenyben a tizedik helyen végeztek, így reményfutam nélkül jutottak tovább. A középdöntőt a tizenkilencedik helyen zárták. Eredményükkel a világranglista ötvenedik helyén állnak a kilencvenes listán. A versenyzők jelenleg edzőtáboroznak, októberben Ljubljanában, novemberben Svájcban szerepelnek a világkupán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!