Badacsonytomaj

2013.11.03. 09:33

Lezárták az idei évet

Badacsonylábdihegy – A tapolcai Rendőr Nyugállományúak Klubja idei utolsó összejövetelét tartotta a hét végén.

Tóth B. Zsuzsa

Wágner Antal titkár üdvözölve a megjelent tagokat, beszámolt az idei tevékenységről. Elmondta, hogy az idén is megünnepelték a Nőnapot, felköszöntötték a születésnapjukat ünneplőket. Beteg klubtársaikat látogatták. Szólt a klub tartalékairól, és sajnálattal közölte, hogy a klubtagok száma csökken. Ettől függetlenül a klub tagsága stabil, összetartó, a rendezvényeken jó hangulat van minden alkalommal. Jó kapcsolatot ápolnak a helyi kapitánysággal.

Méltatta a titkár Rausz István alezredes, Nagy Zsigmondné és Székelyné Lájer Erzsébet segítségét, a klubtagok közül pedig a Lutter házaspár, valamint Buzásné Nusi támogatását. Segített a klubnak Czirók Lajos vendéglős, több klubtag pedig a csoport műsoros programjaiban vállalt szereplést. A tagság az idős kora miatt lemondó vezetőségi tag, Szunyog Sándor helyére Ruzsa Attilát választotta meg. A jövő évi programot elfogadta a tagság, valamint megszavazta mindenki a tagdíj emelését is. Az ülésen megemlékeztek az elhunyt klubtagról, Kocsis Sándorról, majd születésnapján köszöntötték Soós Ferencnét, Imre Mártonnét és Ángyán Kálmánnét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!