Balatonalmádi

2011.10.05. 09:50

Ősszel sincs sok idő a pihenésre

Balatonalmádi – A borfesztivál rendezvényeinek megszervezése volt a legnagyobb feladat, a visszajelzések szerint sikerült színvonalas programot összeállítani, így az egyik legnépszerűbb esemény lett az északi parton.

Halmos György

Bati János, a Pannónia Művelődési Központ igazgatója elmondta, hogy a megszokott műsorok mellett az újítás is fontos része munkájuknak, például a zenés százszínű tánctalálkozó megszervezése, amit jövőre új helyszínen tartanak. – Nagyon sokan kíváncsiak az almádi pódium előadásaira, de a hagyományos, megszokott rendezvények is időről időre sok látogatót vonzanak – hangsúlyozta. Ilyen például az Almádi Tárlat, ami huszadik évfordulóját ünnepelte idén.

Az igazgató megjegyezte, hogy havonta rendeznek kiállításokat, ezek között minden évben több olyan tárlat is van, amelyen a városban élő művészek alkotásai kapnak helyet. A vöröberényi művelődési ház kapcsán azt jegyezte meg, hogy nagyon aktív közösségi élet van a ház falai között, az bárhol példa lehetne.

– A közösségi központban több amatőr egyesület, csoport is működik, a közelmúltban három új szervezet is jelentkezett, színesítve a repertoárt – mondta Bati János. Szólt arról, hogy a könyvtárat a közelmúltban ellenôrizték, nagyon jó minôsítést kaptak, ami országos viszonylatban is elismerésre méltó. Az igazgató fontosnak tartja, hogy jó kapcsolatrendszere legyen a központnak, így többek között a turisztikai egyesülettel. Az év hátralévő részében számos színvonalas program lesz a Pannóniában, komolyzenei koncertek mellett például stand-up comedy előadást tekinthetnek meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!