Választás

2024.05.02. 22:08

Új jelölt az egyik választókerületben

Bocskay László közösségi oldalán jelentette be, hogy egészségügyi okok miatt visszalép a pápai 3. számú egyéni választókerület képviselőjelöltségétől. A Fidesz–KDNP pápai csoportja helyette Kovács Ferencet jelöli önkormányzati képviselőnek.

Haraszti Gábor

– Készültem a június 9-i önkormányzati választásokra, hogy ismét kérjem a támogatást azoktól, akik három alkalommal már bizalmat szavaztak nekem. Viszont az élet átírta ezt a forgatókönyvet. Kezelőorvosaim javaslatára április 29-én a helyi választási bizottságnál bejelentettem a visszalépésemet, most minden erőmre egy másik küzdelemhez van szükségem. Köszönöm eddigi bizalmukat – fogalmazott közösségi oldalán Bocskay László. 

Kovács Ferenc lesz Grőber Attila kihívója Fotó: Haraszti Gábor

A hírre Áldozó Tamás, a Pápai Fidesz Csoport elnöke közleményben reagált: ,,Bocskay László, a pápai 3. számú egyéni választókerület Fidesz–KDNP önkormányzati képviselőjelöltje április 29-én a helyi választási bizottságnál bejelentette visszalépését a jelöltségtől. A kialakult helyzetre tekintettel a pártszövetség április 30-i döntése értelmében a választókerületben Kovács Ferenc értékesítési menedzsert és sportvezetőt, a Pápai Perutz FC elnökét jelöli önkormányzati képviselőjének” – írja Pápa polgármestere. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában