Balatonalmádi

2016.02.23. 19:03

Tájékoztató és program ovisoknak

Balatonalmádi - Az első osztályba készülő óvodásoknak és szüleiknek tartottak foglalkozást a Györgyi Dénes Általános Iskolában.

Marton Attila

- Először szerveztük meg a három alkalomból álló programsorozatot, amelynek második állomásán pénteken sportfoglalkozáson vehettek részt az óvodások és szüleik - mondta Ács Attila, a Györgyi Dénes Általános Iskola igazgatója a Naplónak.

Kiemelte, a Suliváró elnevezésű rendezvények célja, hogy az apróságok és szüleik bepillanthassanak az iskola életébe, és találkozzanak a pedagógusokkal. Ezekkel a foglalkozásokkal felkészítik a gyerekeket az iskolás foglalkozásokra is, illetve a szülők is felmérhetik a gyerekek, illetve a tanárok közti szimpátiát és együttműködést.

Az első, januárban megtartott programban farsangi kézműves foglalkozáson álarcot készíthettek és más, a farsanghoz kapcsolódó kézműves játékokat próbálhattak ki a gyerekek, míg az utolsó, márciusi rendezvényen a húsvéti ünnephez kapcsolódó feladatokat oldhatnak meg a gyerekek, illetve nyusziváró díszeket készíthetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!