Balatonfűzfő

2014.10.09. 16:49

Fórum Fűzfőn - Marton Béla polgármester beszélt a terveiről

Balatonfűzfő - A Balaton régió legsportosabb települése legyen a város - a jövőben ezen akar dolgozni a jelenlegi polgármester. Marton Béla terveiről beszélt a helyieknek.

Prevics Éva

Higgadt, kiegyensúlyozott tervezést és a költségvetés egyensúlyban tartását ígéri megválasztása esetén Marton Béla. A város első embere ismét indul polgármesterjelöltként a választásokon függetlenként. Csütörtökön a Fűzfőfürdő városrészben ismertette elképzeléseit. Hangsúlyozta: nem célja külső erők vagy pártok agy pártok elképzeléseit érvényesíteni, amennyiben az nem egyezik a fűzfői lakosok érdekeivel. Hozzátette: négy évvel ezelőtt csődközeli állapotban vette át a város vezetését, így igazán hatékony és látványos munkát csak az utolsó évben tudott végezni.

 

Azt mondta: célja, hogy Balatonfűzfő tiszta, élhető és nyugodt balatoni településsé váljon. Jövő évtől jelentős uniós forrás érkezik a régióhoz, mely egy nagy lehetőség lehet a város számára is. A sportfejlesztések kapcsán a vízi sportokat emelte ki, szerinte az ebben rejlő lehetőségeket kell kihasználni. Fejlesztené a szörf és vitorlás sportokat, és modernizálná a fűzfőgyártelepi sportstadiont is. Marton Béla elmondta: a turizmus élénkítéséhez az infrastruktúra fejlesztésére is szükség van. Így szerinte a strandot és a parti sétányt is korszerűvé kell tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!