Balatonszepezd

2015.06.20. 19:59

Balatonszepezdi szezonnyitó

Balatonszepezd - Minden évben, június közepén a balatonszepezdi szezonnyitó ünnepséget lelkes helyi és környékbeli műkedvelő csoportok részvételével a Központi strandon rendezik.

Kekk Sára

Idén tizenhat, Balatonszepezdhez kötődő művész évadnyitó kiállításának megnyitójával és a Központi strandon rendezett késő délutáni családi programokkal indult meg a nyári szezon a településen. A hűvös, szeles idő ellenére is majdnem százötvenen voltak kíváncsiak a strandon felállított készségfejlesztő fából készült játékokra, melyeket még az idősebb korosztály tagjai is szívesen kipróbáltak. A játékok mellett a gyerekek kipróbálhatták a vesszőfonás, a rongybaba készítés és az agyagos mesterség fortélyait is. A megnyitó ünnepségen dr. Sebestyén László polgármester rövid beszédében elmondta, ezzel a koszorúzással indítják mindhárom strandjuk idényét, illetve a település nyári szezonját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!