Belföld

2010.03.17. 15:17

Fidesz: elkeseredetten küzd az MSZP a Jobbikkal a második helyért

Szánalmasnak és nevetségesnek tartja a Fidesz, hogy az MSZP, amely "elkeseredett küzdelmet folytat a Jobbikkal a második helyezésért", egy, "a Fidesszel semmilyen intézményes kapcsolatban nem lévő" kunhegyesi jobbikos magatartása miatt is a legnagyobb ellenzéki pártot támadja.

MTI

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője ezt azután közölte az MTI-vel, hogy az MSZP-s Török Zsolt szerdán azt közölte: jobbikosok vertek meg egy szocialista párttagot Kunhegyesen.

A szocialista országgyűlési képviselő szerdán Budapesten elmondta: Létai Jánost, aki nézőként ott volt a Jobbik múlt vasárnapi, kunhegyesi fórumán, annak ellenére, hogy nem csinált semmit, a rendezvény után megütötte Dienes Attila Fidesz-Jobbikos önkormányzati képviselő.

Cser-Palkovics András közleményében arra szólított fel, hogy "a két szélsőség, az MSZP és a Jobbik" egymás között rendezze vitáját.

Véleménye szerint az MSZP elkeseredett küzdelmet folytat a Jobbikkal a második helyezésért, a Fidesz pedig "a két szélsőséges párt" harcába nem kíván beleszólni.

Szánalmas és nevetséges, hogy az MSZP a Fidesszel semmilyen intézményes kapcsolatban nem lévő kunhegyesi jobbikosnak egy Jobbik-rendezvényen tanúsított magatartásával kapcsolatban is a Fideszt támadja - írta a helyettes szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!