Belföld

2010.04.07. 11:53

Fiktív Fidesz-programot mutatott be az LMP

Budapest - Örök életet, a gázár eltörlését és egymilliárd munkahelyet is ígértek az LMP aktivistái szerdán azon a performanszon, amelynek keretében egy fiktív Fidesz-programot mutattak be a legnagyobb ellenzéki párt budapesti székháza előtt.

MTI

Az egyik aktivista, aki egy kartonlapra ragasztott Orbán Viktor képet viselt maszkként, a Fidesz elnökének nevében ismertette a fiktív Fidesz-programot.

A Lehet Más a Politika (LMP) korábban többször kifogásolta, hogy a Fidesz szerinte nem hozta nyilvánosságra programját. Múlt pénteken Schiffer András például száz kérdést ragasztott ki a Fidesz-székház kapujára, egyúttal száz órát adott arra, hogy ezeket megválaszolják, de felelet egyelőre nem érkezett.

Az előzetes meghívó szerint az LMP listavezetője részt vett volna az eseményen, de a párt sajtóosztálya az MTI kérdésére azt mondta, hogy egy vidéki kampányrendezvényre kellett elutaznia, ezért nem tudott megjelenni a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!