Borosta

2010.11.19. 15:22

A teremtés koronái és a zokniviselés

Bevallom: évekig én is beleestem abba a hibába, hogy szandálhoz zoknit húztam. Aztán figyelmeztettek: az NDK-s fíling ma már nem menő.

Horváth-Balogh Attila

Mentségemre szolgáljon, hogy a férfiak többsége fittyet hány a zokniviselés szabályaira. Bár ennél brutálisabb ízlésromboló összeállítást nem nagyon találni, azért vannak még változatok az ébredező női szimpátia arculcsapására. Vannak, akik előszeretettel lehajtják a zokni szárát, ami legalább annyira idegesítő, mint a zokni-szandál párosítás. A legrémisztőbb a lehajtott szárú fekete vagy fehér zokni. Apropó, színek: a teremtés koronáinak többsége egyáltalán nem válogat, bármilyen színű nadrághoz képesek bármilyen színű zoknit húzni, ami éppen a kezük ügyébe akad. A figyelem felhívására pedig leginkább az alkalmas, ha fekete, élvasalt nadrághoz fehér zoknit veszünk fel. Vagy sportcipőkhöz magas szárút. Ilyesmi merényletet tehát ne kövessünk el a közízlés ellen, lehetőleg titokzoknit használjunk a sportos lábbelikhez, azzal azonos színárnyalatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!