Borosta

2011.10.08. 15:24

Kézenfekvő megoldás: csuklópánthoz csatlakoztathatjuk iPodunkat is

Ismét nagy divat a férfiaknál a csuklópánt, ami amellett, hogy trendi, robosztus és maszkulin is. S hasznos, főleg, ha iPodunkat is csatlakoztathatjuk hozzá.

Bajdó Bettina

Az iPod Nano tulajdonosok közül sokan panaszkodnak arra az elmúlt időben, hogy a kütyü kis mérete miatt általában nehezen találják meg, amikor szükség lenne rá. Olyan apró  a készülék, hogy a táskában nehéz rábukkanni. 

Rajtuk próbál most segíteni az a cég, amely egy kifejezetten ehhez a kütyühöz készített csuklópántot, hogy a lejátszó mindig kéznél, vagyis jobban mondva kézen legyen. A csuklópánt leginkább egy divatos órára hasonlít, többféle színben is kapható már. A kritikusok szerint jól  néz ki, s kényelmes a viselése is. Praktikus viselet, a vastag pánt főleg a férfiak csuklóján mutat jól. Ha sétál vagy fut az ember, akkor elég hosszú a fülhallgató zsinórja ahhoz, hogy ne rántsuk ki az iPod-ból vagy a fülünkből.
 
A rugalmas felületű csuklópánt biztonságosan rögzíti a  készüléket a könnyen kezelhető gyorszárral és közvetlen hozzáférést biztosít a fejhallgató-bemenethez és a 30 tűs csatlakozóhoz, ami azt jelenti, hogy az iPod Nano lejátszót a töltéshez, a szinkronizáláshoz vagy a zenehallgatáshoz nem kell kivenni a csuklópántból. Rugalmas és könnyen tágul a csuklópánt a kényelmes viselhetőség érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!