Borosta

2012.11.12. 11:38

Monstrumokkal kamionsofőrként lavírozgathatunk

A nemrég megjelent Trucks & Trailers játékból egy dolog biztosan kiderül: nincsenek irigylésre méltó helyzetben a teherautó- és kamionsofőrök.

Napló Online


Pláne akkor, ha parkolásról van szó. Skunkwoek projekt: így nevezik azokat a belső fejlesztéseket, melyek egy-egy új ötlet házon belüli tesztelése miatt látják meg a napvilágot, ám olykor önmagukban is piacképessé válnak. Pontosan ezt az utat járta be a Trucks & Trailers is, a program ugyanis az Euro Truck Simulator 2- höz készített tesztpályából nőtte ki magát. A nemrég megjelent játék azonban eltér az Euro Truck Simulatortól, hiszen a távolsági áruszállítás helyett ezúttal a parkolási technikán és a precizitáson van a hangsúly. Az ötven, egyre nehezedő ügyességi feladat között a parkolóhelyek közötti lavírozás, pótkocsik elvontatása, s a legszűkebb helyeken történő leparkolása, hajmeresztő akadálypályák teljesítése szerepel, melyeknél a koccanások elkerülése mellett az időtényezőre is oda kell figyelni. Eredményeinket a játék különféle medálokkal és felszabadítható achievementek tucatjaival díjjazza. Sikereinket vagy éppen szerencsétlenkedéseinket filmre is vehetjük, melyeket aztán meg is oszthatunk az on-line felületeken. A játék grafikájára nem lehet panasz, a cseh fejlesztők e téren kitettek magukért, ám órákig biztos nem köt le majd bennünket a game.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!