Bulivan

2009.09.15. 12:27

Julia Roberts a hatékony fegyver a Camorra ellen

Róma - Julia Roberts személyes varázsa is elég volt a nápolyi maffia legyőzéséhez: a színésznő a dél-olasz városban forgatta Eat, pray, love című filmjének egyes jeleneteit, a híresség jelenlétének hírére pedig még a Camorra is pihenőt hirdetett.

MTI

Campania tartomány filmbizottságának, valamint több száz önkéntesnek és rendőrnek hála a forgatási nap során nem történt semmilyen, a Camorrához köthető incidens, csak a csempészcigaretta árusítása folyt a megszokott mederben - számolt be kedden a La Repubblica című olasz napilap.
    
Nápoly Forcella nevű városrészének utcácskái hajnalban filmbe illő képsorokra ébredhettek, pirkadatkor ugyanis a stáb 70 kamionja gördült be a negyedbe, hogy tábort verjenek az igazságügyi palota előtt. 
    
A világsztár kicsivel később futott be, érdeklődők hatalmas tömege várta. 
    
Az Eat, pray, love című filmben Roberts egy New York-i nőt játszik, aki tönkrement házassága után indul világkörüli útra - ennek keretében érkezik Nápolyba. A filmet Ryan Murphy rendezi, a produceri feladatokat a színésznő és jó barátja, Brad Pitt látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!