Bulivan

2010.02.10. 07:42

Újra régi basszusgitárosával dolgozik a Megadeth

Visszatér a Megadeth zenekarba az eredeti basszusgitáros, Dave Ellefson. A világhírű zenekar a 2010-es esztendőt amúgy a nosztalgiázás jegyében kezdi, hiszen a március elsején startoló turnéján a húsz évvel ezelőtt megjelent Rust In Peace című album dalait tűzik műsorra.

Gyuricza Ferenc

Dave Ellefson 1983 és 2002 között volt tagja a Megadeth-nek, voltaképpen a zenekarvezető Dave Mustaine után ő töltötte el a legtöbb időt a csapatban. 2002-ben azonban a két zenész összeveszett, s Mustaine megvált a basszusgitárostól. A nézeteltérést nyolc év után azonban kibékülés követte.

- Az újbóli egymásra találás a szeretet és a megbocsátás erejét mutatja - mondta Dave Mustaine. - David Ellefson a Megadeth részét képezi, ő egyszerűen a zenekarhoz tartozik. Hamarosan megmutatjuk, hogy együtt képesek leszünk újra jól fenékbe billenteni a zenékkel a rajongókat.

A basszusgitáros a közös munka jelentőségéről beszélt, mint mondotta, a zenekar és a rajongók számára is nagyon fontos pillanaton vannak túl, ráadásul a Megadeth pályafutásának egyik legfontosabb albumát fogják ünnepelni a turnéval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!