Bulivan

2010.04.09. 13:35

Befejeződött az új Iron Maiden album keverése

Mint az már köztudott, az Iron Maiden még ebben az évben új nagylemezzel jelentkezik. A The Final Frontier címet viselő album a nyár végére várható. A munkálatok az ütemezésnek megfelelően haladnak, vagyis a keverés is befejeződött már.

Gyuricza Ferenc

A keverést Kevin Shirley végezte, aki a 2000-es Brave New World album óta dolgozik az Iron Maiden-nel, vagyis a 2003-as Dance Of Death és a 2006-os A Matter Of Life And Death című lemezeknek is ő volt a producere. A zenekar tizenötödik stúdióalbumát a Bahamákon található Nassau városában rögzítették, ugyanabban a Compass Point stúdióban, ahol annak idején a Piece Of Mind, a Powerslave és részben a Somewhere In Time is készült.

A The Final Frontier megjelenése kapcsán az Iron Maiden újra turnézni fog, a koncertsorozat június 9-én kezdődik Amerikában, ahol az előzenekar szerepét a Dream Theater tölti be. Jó hír a zenekar hazai rajongóinak, hogy az Iron Maiden idén is meghívást kapott a Sziget fesztiválra, az együttes hivatalos honlapja szerint augusztus 14-én adnak koncertet Budapesten.

Még több zene!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!