Bulivan

2013.06.27. 15:48

Lehorgonyoz a Balatonnál a Dumaszínház

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel 2013. július végén újra nyitja kapuit a DumaFüred, a Dumaszínház nagysikerű nyári humorfesztiválja. Egy óriási sátor várja az érdeklődőket. A múlt évi fergeteges DumaFüredről Litkai Gergely mesél nekünk.

Gajdos József

Július 26-án nyitja kapuit a DumaFüred, Magyarország egyetlen nyári humorfesztiválja. Balatonfüred már tavaly is tárt karokkal fogadta a népszerű nevettetőket és vendégeiket, 2013-ban is színes forgatagra számítanak. Az augusztus 4-ig tartó esemény programajánlata sokszínű, Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház alapítója avat be minket a részletekbe.

Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház alapítója

- A rendezvényünk szerencsére tavaly akkora sikert aratott, hogy bátran mondhatom, igazi balatoni fesztivál született. Időnként pótszékekkel tudtunk csak mindenkinek helyet szorítani, de még így is sokan a sátron kívül rekedtek. Idén egyetlen nagy sátrat állítunk fel, ami ezer személyes. Javaslom, legyenek gyorsak, és elővételben vásároljanak jegyet, így nem csak olcsóbban jutnak hozzá, de az ülőhely is garantált. Az előadások három időpontban kezdődnek, az elsőt 18,30-tól, a másodikat 20,30-tól, végül az utolsót 23 órai kezdettel a tekinthetik meg a nézők. Lesz improvizáció, önálló estek és a nagy népszerűségnek örvendő Beugró című műsor színészei is megküzdenek majd a Dumaszínház művészeivel - árulja el Litkai Gergely. - Hatalmas ereje van annak, mikor ezer ember egyszerre nevet, nagyszerű élmény.

A Napló új veszprémi ügyfélszolgálati irodájában (Kossuth utca 10.) tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatnak a rendezvényre belépőjegyet a megyekártyás előfizetőink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!