Bulvár

2010.01.19. 11:46

Lemezt jelentet meg elhunyt dobosa emlékére az Avenged Sevenfold

A tavaly év végén váratlanul elhunyt dobosa tiszteletére új albumot jelentet meg az Avenged Sevenfold.

Gyuricza Ferenc

Minderről az amerikai zenekar énekese, M. Shadows számolt be, aki azt is hozzátette, hatalmas veszteség számára a tragédia, hiszen nemcsak zenésztársát veszítette el, hanem gyermekkori barátját is.

Az Avenged Sevenfold éppen a 2010-es évre tervezett új albumán dolgozott, amikor a 28 éves dobos, James The Rev Sullivan Huntington Beach-i otthonában váratlanul elhunyt. A halál okát még mindig vizsgálják, ám a zenekar már bejelentette, új albumukat a zenésztárs emlékére jelentetik meg.

 

- Jimmy a legjobb barátom volt, ahogy sokak legjobb barátja is, beleértve az Avenged Sevenfold tagjait - mondta a zenekar énekese. - A legnagyobb fazon volt, akit valaha is ismertem. 18 évet töltöttünk el egymás társaságában, hiszen nemcsak a barátom volt, hanem a dalszerző társam is, akire testvéremként tekintettem.

M. Shadows szerint barátja szinte minden nap részese volt valamilyen örült történetnek. A dobos varázslatos figura volt, aki inspiráló hatással volt az emberekre. Bizonyos volt abban, hogy rocksztár lesz, de azt is számtalanszor elmondta, hogy 30 éves koránál tovább nem fog élni. Mindkét tekintetben igaza lett.

További zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!