Bulvár

2017.01.04. 10:49

Lakástalkshow - Kéregetőnek nézték a kerekesszékes színészt

Gyermekkora óta kerekesszékben ül, de semmi más nem különbözteti meg a vele egykorú társaitól. Fenyvesi Zoltán, a Tiszta szívvel című film 24 éves főszereplője őszintén beszélt a mindennapjairól, a családalapításról, és arról is, milyen érzés, amikor valaki azt hiszi, hogy kéreget.

Tabuk nélkül válaszolt Lovász László műsorvezető kérdéseire Fenyvesi Zoltán a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában ma este.

A 24 éves kerekesszékes színész az adásban elárulta, édesanyjának köszönheti, hogy ilyen önálló lett, amiért a mai napig nagyon hálás neki.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Édesanyámat sok támadás érte, azt gondolták, hogy nem támogatja eléggé sérült gyermekét. Én viszont hálás vagyok neki, hogy önálló lettem, és emellett mindig ott volt, mint védőháló" – tette hozzá a színész.

Fenyvesi Zoltán azt is elmondta, az embereknek rengeteg kérdése van a kerekesszékesekhez, amit nem mernek feltenni. Sajnos azonban az is előfordul, hogy udvariatlanul viselkednek.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„A filmben van egy rész, amikor a Bazilikánál pénzt akarnak adni Zolikának, a karakteremnek. Velem az életben nagyon sokszor előfordult" – mesélte.

A fiatal színész eleinte még nehezen kezelte az ilyen helyzeteket, de ma már tisztában van vele, hogy semmit nem tehet ellene.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Az emberek azt gondolják, hogy azért, mert kerekesszékben vagyok, kéregetek. Mindig úgy kezdtem, hogy nem szeretném elfogadni a pénzt, de utána a kezedbe nyomják. Mindig mondják, hogy „fogadja el, fiatalember". Egy idő után már úgy vagy ezzel, hogy úgysem tudsz mit csinálni. Kaptam sütit is már idős nénitől, de jön a Jehova tanúin keresztül mindenki, hogy Isten meggyógyít és lábra állít, és hogy ez csak ideiglenes, ki kell próbálni, meg kell élni" – tette hozzá.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Fenyvesi Zoli a műsorban a családalapítással kapcsolatos kérdéseket is megválaszolta. Nem titkolta, hogy egy napon nagyon szeretne majd saját családot, de egyelőre orvosi vizsgálatok szükségesek, hogy kiderüljön, erre lesz-e valaha lehetősége.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Lakástalkshow – minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!