Bemutatták a kétszázötvenmilliós luxushajót

<b>Budapest</b> - Zsúfolásig telt érdeklődőkkel a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A és G pavilonja a február 12-től 15-ig, vasárnapig nyitva tartó Budapest Boat Show, Golf Expo, Karaván Szalon és Karát kiállítások alkalmával. A négy kiállítás összesen 18 ezer látogatót fogadott.

Szausev Xénia

Számos látogató élt a lehetőséggel, és ütött tábort lakóautójával vagy lakókocsijával a vásárközpont parkolójában a kiállításokon töltve az éjszakát is.
 
Komoly volt a vásárlói érdeklődés a luxus kategóriájú modellek, motoros- és vitorlás jachtok iránt. A hajószalon záró napjáig több hajó is gazdára talált.

Elkelt a Budapest Boat Show legdrágább, legnagyobb és legújabb hajója, a Ferretti 470-es. A kényelem és a luxus minden kellékével felszerelt 2009-es modellt több mint 250 millió forintért adták el. 

A 47 láb hosszú, kétmotoros luxusjachtot Kelet-Európában először, a Budapest Boat Show-n láthatta a közönség.

Elsősorban a hölgyek körében volt népszerű a Karát kiállítás. Sokan csodálták meg a különleges darabokat és szavaztak az ötvös pályázat egyedi tervezésű ékszereire. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!