Cozma-gyilkosság - Ki kezdte a bunyót?

<b>Veszprém</b> - Az Országos Rendőr-főkapitányság vizsgálja, hogy hány szolgálaton kívüli rendőr volt a Partióta Lokálban a bűncselekmény idején, későbbre ígértek tájékoztatást. <em>Bencze József</em> annyit közölt, hogy csak a vizsgálat eredményének birtokában intézkedik. A héten zárul le az a vizsgálat is, amit a tavaly nyári, úgynevezett siófoki felvonulás ügyében rendeltek el.

Halmos György

A veszprémi Patrióta Lokálban február 8-án hajnalban egy nagyobb társaság szóváltásba keveredett az MKB Veszprém ott szórakozó kézilabdázóival, majd a kirobbant veszekedés során meggyilkolták Marian Cozmát. 

Dr. Mester Csaba, az Ausztriában elfogott N. Győző ügyvédje a Napló érdeklődésére elmondta: védencét társtettesként elkövetett emberöléssel, életveszélyt okozó testi sértéssel és maradanó sérülést okozó testi sértéssel gyanúsítják. 

Az ügyvéd elmondta, hogy N. Győző elismerte azt, miszerint a diszkóban közötte és Marian Cozma között robbant ki a verekedés. A budapesti férfi azonban a dulakodás során elesett és a további verekedésben már nem vett részt - közölte. 

Hozzátette, hogy azt sem tagadja, hogy fejbe rúgott egy személyt, de Marian Cozmát már megölték, amikor ő felért a diszkóból. A védő szerint a rendőrségi taktika része az, hogy mindenkit társtettesként elkövetett emberöléssel gyanúsítanak meg. Az események egyáltalán nem annyira világosak, mint ahogy azt a média leírja - hangsúlyozta az ügyvéd. 

Sajtóhírek szerint R. Sándor védelmét az ismert ügyvéd, dr. Magyar György látja el. Érdeklődésünkre annyit közölt: holnap Veszprémben tárgyal és utána dönt arról, hogy vállalja-e a gyanúsított védelmet.

Itt mindent megtudhat a Cozma-gyilkosságról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!