Mi történt a megasztárosokkal?

<b>Budapest, Tapolca</b> - A tapolcai megasztáros lányok, <em>Tóth Vera</em> és <em>Gabi</em> már évek óta a fővárosban élnek, mégis szülővárosukban tudnak igazán kikapcsolódni.

Kiss Nikolett

Házuk tájáról különféle, sokszor túlzó hírek látnak napvilágot, ezért megkerestük őket, hogy megtudjuk, hogy élnek, min dolgoznak, merre halad a két fiatal énekesnő karrierje.

Tóth Gabriella nemrég érkezett haza az argentin dzsungelből, ahol egy kereskedelmi tévécsatorna vetélkedőjének az egyik szereplője volt. 

Azt mondja, élvezte a feladatokat, különösen a bátorságpróbát, az éhezés, valamint a csapat összetartásának gyengesége azonban nagyon zavarta. A leginkább a honvágy kínozta és az, hogy egy hónapig még csak telefonon sem beszélhetett családtagjaival. 

- Ennek ellenére nagy élmény volt, bármikor újra belevágnék, de egy másik társasággal. Hiszen huszonegy évesen olyan helyekre juthattam el, ahova másképp nem, ezt az élményt pedig az sem feledteti, hogy gyengélkedtem a hazatérés után. 

Most viszont jól vagyok, éppen a Havazin című műsor forgatására utazom Ausztriába. Ez egy újabb élmény lesz, hiszen decemberben megtanultam síelni, megszerettem a téli sportot, és tudom, hogy ha minden másnap jól belehúzunk a munkába, akkor a kikapcsolódásra is jut majd idő - mondja Gabi, aki a múlt hónap közepén egy nagy buli keretében ünnepelte 21. születésnapját. 

Hazatérése után rögtön ötödik videoklipje forgatására készül. Közben elkezdi második szólóalbumának felvételét. Azt mondja, ez a lemez rockosabb lesz, mint az előző, itt jobban megmutathatja a hangját. A nyáron pedig fellépések tucatjai várják, ezt már most tudja, valamint televíziós műsorokban, díjátadásokon is láthatja a közönség. 

Reméli, hogy eközben lesz ideje hazalátogatni Tapolcára, ahol az év végi ünnepek idején volt utoljára. Csakhogy akkor kevés ideje volt, márpedig nagyszülein kívül rengeteg barát, ismerős is hazavárja. 

Párja immár nyolc hónapja Fekete Balázs az Anti Finess Club együttes dobosa, akivel Gabi nem akar összeköltözni, úgy érzi, így is eleget lehetnek együtt. 
 
Tóth Vera mostanában viszont nem él párkapcsolatban, de a bulvársajtóban megjelentekkel szemben nem igaz, hogy az utóbbi években nem volt barátja. Felháborítónak érzi, hogy a címlapokon mindenfélét összehordtak egyes újságok, és hogy elferdítik a nyilatkozatait, visszaélnek a bizalmával.

- Övön aluli ütéseket kaptam a sajtótól mostanában, márpedig én azt szeretném, ha a magánéletem az enyém maradna. Ezért aztán eldöntöttem, hogy többet nem is nyilatkozom a bulvársajtónak  fakad ki Vera, aki cseppet sem érzi magányosnak magát, sőt, szerinte alkotóvágyának jót is tesz a gyakori egyedüllét.

Az ember a javára is fordíthatja a magányt, de ha éppen elegem van belőle, akkor rengeteg barátot találok magam körül. Belőlük erőt merítek, úgy, ahogy a levelekből, visszajelzésekből látva érzem, hogy a rajongóim pedig a dalaimból töltekeznek. 

Azt hiszem, az én életemben most nem az a legfontosabb, hogy legyen egy párom, de nem zárkózom el egy esetleges kapcsolattól. Ugyanakkor korábban nem így képzeltem el, hiszen az én koromban, huszonhárom esztendősen anyukám már megszülte Gabit, és én sem szeretnék nagymama koromban édesanya lenni. Egyelőre viszont jól érzem magam így - vallja a Megasztár győztese. 

Vera egyébként felhagyott a fogyókúrával, inkább próbál egészségesen étkezni és sokat mozogni. Közben rengeteget dolgozik, a nyáron megjelent harmadik albuma iránt most nőtt meg igazán az érdeklődés. Ő pedig már a második videoklippet forgatja a lemezről hamarosan. Az elsőt, A boldogtalan című dal klipjét Miller Zoltánnal, Koltai Róberttel, Mujahid Zolival és Pásztor Annával készítette, akikkel jó barátságban van. A Fájjon című dalhoz készülő anyagban egy gospel kórus is szerephez jut majd, aztán egy harmadik klipet is szeretne forgatni.

Új lemezen egyelőre nem gondolkodom, mert nem szeretek határidőre dolgozni. Meg kell élni az alkotás időszakát, hogy az kiteljesedjen. Az előző album is egy év alatt készült, korai lenne még a következővel foglalkozni. Inkább a televíziós forgatások kötnek le, a Csináljuk a fesztivált című műsor következő szériájában filmslágereket énekelek magyarul. 

Koncz Zsuzsától az Ez az a ház, Balázs Fecótól az Évszakok és Bebével a Száguldás, Porsche, szerelem című dalra kaptam felkérést, Gabinak pedig átpasszoltam a Csacsacsát, hogy ő is szerepeljen - mondja Vera, akinek életében, úgy tűnik, ma is a családi kapcsolatok a legfontosabbak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!