Pirner Alma lenyomta Dombóvári Vandát (fotókkal)

Napsütés, trendi ruhák, több, mint kétszáz kopogó sarok és fergeteges hangulat. Szombat délután rendezték meg immár második alkalommal a Glamour Stiletto Run futóversenyt. Az induló hölgyeknek minimum nyolc centiméteres sarkú cipőben kellett teljesíteni a száz méteres távot.

Szausev Xénia

Szerencsére sérülés nélkül ért véget a verseny, melynek sztárfutama igen szoros küzdelmet hozott. Pirner Alma az utolsó métereken utasította maga mögé Dombóvári Vandát.


Pirner Alma és Dombóvári Vanda mögött Dammak Jázmin futott be harmadiknak

A Glamour magazin a tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel idén is megrendezte nem mindennapi futóversenyét, a Stiletto Run-t. A közel ezer nevezőből kisorsolt száz hölgy izgatottan készült a döntőre. A divatos és olykor igen extrém ruhákban gyülekező indulóknak nagy volt a tét. A leggyorsabb magas sarkús lány egy millió forinttal lett gazdagabb.

Mielőtt azonban kiderült volna, ki viszi haza a fődíjat, ismert hölgyek mutatták meg, ők hogyan futnak a nem épp sportoláshoz tervezett lábbelikben. Dombóvári Vanda gyakorlottként indult, hiszen ő tavaly is futott. 

Kovácsovics Fruzsi
viszont az esélytelenek nyugalmával állt rajthoz. Az énekesnő ugyanis nagyon ritkán húz lábára magas sarkút. A sztárfutamban „vérre menő” küzdelemben végül az utolsó métereken Pirner Alma mindenkit maga mögé utasított.


A száz induló közül a budapesti Endlein Viktória volt a leggyorsabb, így ő örülhetett az egymillió forintos fődíjnak

- Gyerekkorom óta rendszeresen futok. Tiniként az egyik kedvencem a száz méteres futás volt, tehát ez a része rutinszerűen megy. Persze a magas sarkú sem okozott gondot, hiszen napi tizenkét órát mindig rajtam van egy tűsarkú. A futáshoz választott cipőmet fellépéseken is használom, nagyon kényelmes darab – mondta a boldog nyertes.

Pirner Alma és Dombóvári Vanda mögött Dammak Jázmin futott be harmadiknak. Őt követte a Danubius Rádió műsorvezetője, Argyelán Kriszta, majd Peller Mariann. A sort Dukai Regina, Kovácsovics Fruzsi és Labancz Lilla zárta, akik közösen értek célba.

A hölgyek Béres Alexandra vezetésével melegítettek be, így sérülés nélkül ért véget a futam, akárcsak a komoly tétért folytatott küzdelemben. A száz induló közül a budapesti Endlein Viktória volt a leggyorsabb, így ő örülhetett az egy millió forintos fődíjnak. 

A legjobban öltözött versenyzőnek járó fél millió forintos díjat Békefi Dorka vihette haza, aki bézs színű selyem ruhájával lett a Stiletto Run második helyezettje. A legjobb tűsarkú gazdája, Bertáné Kiss Emese pedig kétszázötvenezer forinttal lett gazdagabb.

(Fotó: archív)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!