Rendhagyó vacsora Ganxstával

Nem mindennapi vacsorán, sztárok és olimpikonok társaságában köszöntötték a hazatérő jégkorong-válogatottat. A játékosokkal tartott Ganxsta Zolee és Rákóczi Ferenc mellett Hesz Máté vízilabdázó és Boczkó Gábor párbajtőröző is.

Szausev Xénia

Ez volt az első olyan alkalom a svájci világbajnokság óta, amikor a srácok az értük szorító újságírókkal is kötetlenül és lazán tudtak beszélgetni.

- Torokszorító élmény volt kint szurkolni a csapatnak a világbajnokságon – mondta el még mindig elcsukló hangon az egyébként keménységéről ismert Ganxsta Zolee. 


- Soha nem felejtem el a szlovákok elleni utolsó másodperceket. Utána nem tudtuk, hogy örömünkben vagy bánatunkban igyuk a söröket. Boczkó Gábor a párbajtőr mellett néha szerelést ölt és lelkes amatőrként felkorcsolyázik a jégre. Jókedvűen mesélte el saját hokis élményeit a társaságnak.

Pat Cortina szövetségi kapitány elmondta: 

- Hihetetlen élmény volt az A csoportos világbajnokság, de természetesen a végén már mindenki nagyon vágyott haza egy kis pihenésre. 


A fiúk rendkívül keményen dolgoztak, és nagyon büszke vagyok rájuk. Jön a nyár, jön a jól megérdemelt pihenés és nyaralás, ahol mindenki feltöltődhet energiával, hogy a novemberi Pannon Hoki Kupán is hasonlóan jó eredményt érjünk el.

A válogatott első számú kapusa, Szuper Levente különösen jó érezte magát: a jegkorong.blog.hu olvasói szerint ő nyújtotta a legjobb teljesítményt Svájcban, így egy egyedi, „A VB legjobb játékosa” feliratú mezzel lehetett gazdagabb. 

Az este folyamán a srácoknak még arra is jutott idejük, hogy dedikáljanak néhány válogatott mezt, melyet jótékony célra ajánlanak fel.

A jó borok, a jó társaság és a kellemes nyári hangulat gondoskodott arról, hogy ezen az estén végre a kemény hokis fiúk is el tudjanak lazulni. Megérdemelték!

(Fotók: archív)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!