Botrány! Havas kitereget: Bódi Sylvi pénzért árulja a testét

Molnár Anikó a róla írott könyvben elmondja, hogy sok magyar lány nyújt pénzért szexuális szolgáltatásokat Dubaiban. A kötet szerzője, Havas Henrik azt állítja: Bódi Sylvi azért háborodott fel, mert épphogy csak a nevét nem írták le a történetben.

Nagy Terka

A tőle megszokott nyíltsággal beszél a csinos playmate-ről internetes videonaplójában Havas. A riporter-író kényes témát feszeget, amikor az arab államokban szexuális szolgáltatásokat nyújtó lányokról beszél.

- Mi történt Bódi Sylvivel? - kérdezi.

- Hát, az Anikó valóban nyilatkozott, hogy felvállalja, hogy kint volt egy hercegnél havi egymillióért. Aztán kettő lett belőle, még ... sem kellett. Hát igen, ő felvállalja, de vannak lányok, akik mindig mellébeszélnek. Hogy tudnak egy hónapban elmenni két hétre nyaralni, honnan vannak a luxusjárgányok, a milliós ékszerek...

(...) tehát nyilván vannak lányok, akik kijárnak Abu-Dzabiba, meg Szaúd-Arábiába az arab hercegekhez... Bódi Sylvi pedig azt mondja: éppen csak a nevemet nem írták le, hogy ő az a lány, aki egyébként..., vagy a lányok közül az egyik, aki kijár. 

Nem is értem. Bódi Sylviről tényleg azt hittem, hogy egy vegyészmérnök végzettséggel rendelkező Vesta-szűz - mondja a szókimondó riporter. 

Molnár Anikó továbbra sem nevesít senkit, a playmate viszont így reagált a hírre:

- Soha életemben nem beszéltem Havassal. Nem tudom, honnan veszi ezt a marhaságot, és nem is érdekel - idézi a Bors.

(Fotók: archív)

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!