Jól sikerült suli-buli

Nagyesztergár - A dologi kiadások csökkentésére, eszközvásárlásra fordítják a hétvégi jótékonysági rendezvény bevételét.

Balla Emőke

A nagyesztergári Ányos Pál Általános Iskolába járó gyerekek szülei mindent megpróbálnak azért, hogy megtartsák iskolájukat. Tavasszal beszámoltunk arról, hogy a felső tagozatosoknak más települések iskoláiba kell járniuk, ám az új tagokkal bővült képviselőtestület másként döntött. 


Ugrálóvár és pónilovaglás is szerepelt a Suli-buli programjában. A gyerekek nagyon élvezték
(Fotó: Penovác Károly)

A szülők vas- és papírgyűjtést szerveztek, anyagi áldozatot vállaltak, hogy az intézményt támogassák. A szombati Suli-buli bevételét is a dologi kiadásokra, eszközvásárlásra, pályázatok önrészének biztosítására fordítják. 

A szervezők elégedettek voltak a bevétellel, az egésznapos programra nemcsak a helyiek látogattak el, de távolabbról érkezettek is. 

Vonzó műsor, a televízióból ismert fellépők csalogatták a nézőket: Galambos Ferenc bűvész, a Showderklub előadói, Nagy Edmond, a Megasztár énekese, a helyieket az esztergári német nemzetiség csoportja és a zirci kötélugrók képviselték. 

A sportpályán reggeltől estig zajlottak a programok, a helyszínt a polgárőrök biztosították, a tombolasorsolásra több mint száz felajánlás érkezett. A támogatóknak és a szponzoroknak köszönhetően többek között helikopteres sétarepülést, vacsorát, színházjegyet, új frizurát nyertek a szerencsések. 

A nézők úgy értékelték, jól szervezett, színvonalas buli volt, a szülők pedig elhatározták, folytatják a sikeres kezdeményezést. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!