A Jolie-Pitt páros számára a háromméteres ágy sem elég nagy

Berlin - A "szűkölködés" legfőbb oka az, hogy az álompáros hat gyereke reggelente szeret átvándorolni a szülők ágyába, ahol aztán befészkelik magukat - idézte a filmsztárt a Bild című német lap szerdán.

MTI

"A túlélésről van szó. Mindannyian kialvatlanok vagyunk" - mondta a 45 éves színész, aki arról is beszélt, hogy párjával váltják egymást a reggeli gyerekellátásban. A színész napja apaként a következőképp indul: "korán kelni, reggelit csinálni, gyerekeket felöltöztetni".

A fészekaljnyi gyerkőc ellenére a pár saját magára is szakít időt. "Ez nagyon, nagyon fontos minden kapcsolatban" - nyilatkozta Pitt a legnagyobb számban fogyó német lapnak. Arra a kérdésre, hogy mi a legfontosabb kincs életében, a színész azt válaszolta: "A családom... na meg egypár motor". Utóbbiak számát nem is tudta pontosan megmondani. "Bocs, de ezen a téren van egy kis problémám" - vallotta be. "Tényleg nem tudom, hogy hány motorom van" - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!