Bennel indul újra az Interaktív

Napló - Bennel indul újra augusztus 31-én az Interaktív.

Nagy Terka

A VIVA népszerű délutáni élő műsorában érdekes témákkal, a legújabb pletykákkal és hazai sztárokkal találkozhatnak a nézők. És egy világsztárral is, habár egyelőre nem személyesen, hanem Hrutka Robi által képviselve. 

Jamelia ugyanis elvállalt egy szerepet Koltai Róbert filmjében, és Hrutkával közös dalt és videoklipet készít. Robi erről mesél majd. 

Ben elárulta, még életében nem várta ennyire, hogy vége legyen a nyárnak, hiányzott neki ugyanis az Interaktív - a forró hónapokban a műsor is nyári szünetre ment.

A nyári szünet után hétfőn, augusztus 31-én újra indul a VIVA népszerű délutáni műsora, az Interaktív. 

Az élő beszélgetős műsor első őszi adásában az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagjai, a Sipos tertvérek mesélnek majd egy emlékezetes életmentésükről: a Balatonon három fuldoklót mentettek ki a hullámok közül, majd az ő hajójuk is a vízbe borult...

Hrutka Robi arról mesél majd Bennek, hogy egy világsztárral készít közös dalt: Jameliával, ráadásul az egyik legjobban ismert hazai rendező, Koltai Róbert új filmjéhez. 

Jamelia nemcsak együtt zenél majd Hrutkával (aki egyébként jelenleg a legfoglalkoztatottabb hazai filmzene-szerző), hanem szerepel is a készülő moziban.

Sp vadonatúj videoklipjét is láthatják a nézők, érdemes lesz tehát Bennel tartani. 

A műsorvezető egyébként nagyon sokat pihent a nyáron, többször meglátogatta édesanyját Németországban, és sok időt töltött a Balatonon, feltöltődött tehát az új szezonra.

“Ennyire még soha nem vártam, hogy vége legyen a nyárnak – viccelődött Ben, majd komolyra fordította a szót. - A nyáron nem volt Interaktív, és nagyon hiányzott! 

Alig várom, hogy újra “nyakamba szakadjon a munka”, és délutánonként találkozhassunk a nézőkkel. Nagyon jó dolgokat várhatnak tőlünk, de egyelőre nem árulok el titkokat!”

Az Interaktív a megszokott időben, 15 órakor kerül képernyőre, minden hétköznap délután, pletykákkal, sztárokkal és jótanácsokkal a fiataloknak – érdemes lesz Bennel, Adával és Zolával tartani ezentúl is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!