Világsztárokat láthatnak a szurkolók

Veszprém - Sokan szomorkodtak májusban, amikor helyhiány miatt lemaradtak a Győri ETO női kézilabdázóinak veszprémi vendégszerepléséről. Augusztus 14-én ismét a győrieket láthatja a nagyérdemű az arénában.

Novothny Ottó

Igaz, ezúttal nem Bajnokok Ligája-döntőt rendeznek, a válogatottakkal felálló vendégek ellenfele a házigazda Veszprémi BKC lesz.
 
- Biztos vagyok benne, hogy ez a tesztmeccs remekül szolgálja a felkészülésünket - mondta Gyurka János, a veszprémiek mestere. 
 
Végig arra törekedtünk, hogy erős csapatokkal szemben mérjük fel a tudásunkat, hogy a bajnoki mérkőzéseken ne érhessen meglepetés bennünket.
 
- Mit vár tanítványaitól a bajnoki címvédő ellen?
 
- Tisztes helytállást és hatvanpercnyi tökéletes koncentrációt. Az eredmény másodlagos lesz, de sokat tanulhatunk ebből a találkozóból is, ebben biztos vagyok. 


A Veszprémi BKC első osztályba jutott női kézilabda-együttese pénteken a bajnoki címvédő Győri ETO gárdáját fogadja
(Fotó: Gáspár Gábor)

A vendéglátóknál Mocsai Dorottya, Vida Ingrid és Alzbeta Pollakova is hiányzik majd sérülések miatt. 

A győrieknél viszont várhatóan mindenki pályára lép, így láthatják a szurkolók Tomori Zsuzsannát, Vérten Orsolyát, Herr Orsolyát, Pálinger Katalint, Görbicz Anitát, Hornyák Ágnest, akik kivétel nélkül a magyar válogatottban is már többször bemutatkoztak.

Az összecsapás pénteken 16.30 órakor kezdődik és a szervezők remélik, hogy a jó női kézilabdára kiéhezett szurkolók közül sokan ott lesznek az arénában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!