Exkluzív! Bujtor elhagyta a veszprémi kórházat! - A fővárosban folytatják a színész rehabilitációját

Veszprém, Budapest - Bujtor István elhagyhatta a veszprémi kórházat, rehabilitációját Budapesten folytatják - szerepel abban a közleményben, amelyet a színész családja juttatott el csütörtökön a veszprémi Petőfi Színházhoz.

Balla Emőke

A közlemény a színházigazgató állapota kapcsán méltatja Szabados György főorvos és a Veszprém megyei kórház intenzív osztályának szerepét. A Bujtor család megköszönte a barátoknak, ismerősöknek és ismeretleneknek, hogy "hitükkel és biztatásukkal erőt adtak ebben a nehéz időszakban".
    
Bujtor István állapotáról nem adtak bővebb felvilágosítást.
    
Korábban: A veszprémi Petőfi Színház igazgatója július 31-én lett rosszul, szervezetében súlyos fertőzés lépett fel, és életveszélyes állapotban került a veszprémi megyei kórházba, ahol azóta is az intenzív osztályon ápolták. A Napló meg nem erősített információi szerint korábban Bujtor Istvánon gégemetszést hajtottak végre.

A csütörtöki hírrel kapcsolatban próbáltuk elérni a színidirektor testvérét, Frenreisz Károlyt, aki azonban nem reagált megkeresésünkre. 


    

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!