Hűvös hétkezdet, nyugaton záporok

Napló - Északon és nyugaton erősen felhős lesz az ég, ismétlődő esőre, záporra, néhol zivatarra készülhetünk. Az Alföldön néhány órára kisüt a nap. Megélénkül az északkeleti szél. A délutáni órákban általában 19, 23 fok várható, de délkeleten a 25 fokot is meghaladhatja a hőmérséklet.

Kiss Nikolett

Kettős fronthatás terheli szervezetünket. A front szervezetünkre gyakorolt hatásairól itt olvashatnak részletesebben. A légszennyezettség a reggeli csúcsforgalom idején ismét növekszik, a pollenkoncentráció közepes szintű. 

Hétfőn a nyugati megyékben többször kell záporokra, zivatarokra készülni, így ott nem érdemes egész napos szabadtéri programot szervezni. 

Keleten sok lesz a napsütés, kellemes kora őszi időre számíthatunk, kiránduláshoz, túrázáshoz és sportoláshoz is ideálisak a feltételek. 

Reggel és este pulóverre van szükségünk, napközben keleten nyáriasan öltözhetünk. A közlekedők a nyugati megyékben találkozhatnak esőtől nedves, csúszós útszakaszokkal, keleten általában kedvező feltételek fogadják az utazókat.

(Forrás: origo.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!