Elképesztő! Telefonon vezényelték az újraélesztést Herenden

Megyei körkép - Egy személy súlyosan, ketten könnyebben megsérültek abban a balesetben, ami kedden kora délután történt Csetény és Dudar között, ahol egy gépkocsi felborult - tájékoztatott a megyei főkapitányság ügyeletese.

Halmos György

Elmondta, hogy a balesetet valószínűleg az okozta, hogy a Suzuki vezetője nem az út-és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel haladt.

A mentőszolgálat ügyeletese azt közölte, hogy a csúszós utakon sokan szenvedtek végtagsérüléseket, az időjárás-változás miatt pedig megnövekedett a belgyógyászati jellegű panaszok száma.

Sikeres újraélesztést hajtottak végre állampolgárok egy herendi közterületen, a mentők kiérkezéséig telefonon tartották a szolgálattal a kapcsolatot és hajtották végre az utasításokat.

Vizsgálják, hogy mitől gyulladt ki és égett le teljesen egy német állampolgár Csabrendek és Szentimrefalva között található vadászháza,  felmerült a gyújtogatás lehetősége is - számolt be a katasztrófavédelem ügyeletese.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!