Bombariadó miatt ismét kiürítették a Duna Plazát

Budapest - Bombariadó miatt kiürítették a Duna Plazát vasárnap este, miután egy férfihang a rendőrség segélyhívóján figyelmeztetett arra, hogy bombát helyezett el az épületben - közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI

A fenyegetés vasárnap este fél kilenc tájban érkezett, ezután született döntés arról, hogy a bevásárlóközpontot kiürítik, s úgy vizsgálják át - mondta Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek.

A sajtóügyeletes megerősítette, hogy vasárnap este a Budapest Sportarénát is bombarobbantással fenyegették meg, de itt az illetékes tűzszerészek úgy döntöttek, hogy nincs szükség kiürítésre, a létesítményt így kutatják át. Sagyibó Melinda tájékoztatása szerint a tűzszerészek végeztek is a Budapest Sportaréna átvizsgálásával, itt nem találtak robbanószerkezetet.

A Duna Plazát már előző nap, szombat este is kiürítették bombariadó miatt kiürítették, akkor nyilvános telefonfülkéből érkezett a hívás a rendőrségre, s az illető azt mondta, hogy bomba robban az üzletközpontban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!