Táncos lábú család

Balatonfüred, Pétfürdő - Hogy szeretnek-e táncolni? Erre a kérdésre a válasz nem egyszerűen igen. Mindent elmond az Álomesküvő nyereményjátékunkban győztes pár családjáról az, hogy a 81 éves nagypapa táncórákat vesz, hogy felfrissítse tudását unokája esküvőjére.

B. Virág Rita

Az Álomesküvő nyereményjátékunkon 1,5 millió forintot nyert Major Szabina és Zentai Gergely olyan lakodalmat szeretne, ahol a násznép reggelig a táncparketten mulat. Fiatalos, lendületes tánczenét szeretnének, amire a násznép legifjabb és legidősebb tagjai is örömmel ropják.

Az ifjú pár a Károlyi László vezette Trió koktélt kérte fel, hogy a zenét szolgáltassa.

A megbeszéléseken elhangzott az az ötlet, hogy a vacsora alatt valami más stílusú, hangzású zene szóljon. Károlyi László ekkor ajánlotta fel, hogy elhozza a másik zenekarát is, a Dzsesszertet, ami mintegy két, két és fél órában kellemes szving- és dzsesszmuzsikával szórakoztatja majd az egybegyűlteket  mesélte Gergő.  A vacsora után pedig a Trió koktélé lesz a főszerep, remélhetőleg egészen reggelig.

Károlyi László, a zenekarok vezetője elmondta, lakodalmas zenére senki ne számítson, mert nekik az nem áll jól, tőlük az nem hiteles. A vacsorát követően pop- és tánczenével készülnek, ami fiatalos, szórakoztató és nem utolsósorban vállalható is.

A Dzsesszert egyébként négytagú, az énekest dob, bőgő és zongora kíséri. A zenekar repertoárja igen széles, a 30-as évek slágereitől kezdve szvinget, dzsesszt és kellemes latin zenét játszanak. A Trió koktél modernebb műfajokat képvisel, táncolható popzenét ad elő.

Szabina elárulta, a családjukban mindenki imád táncolni. A 81 éves nagypapája különösen, ezért most táncórákat vesz, és szorgalmasan gyakorol a nagy napra. Azt is megtudtuk, ha a nagymama már nem áll kötélnek, akkor a takarítónővel gyakorolja a különböző tánclépéseket.

A fiatalok hozzátették, természetesen olyan klasszikus dolgokat mindenképp szeretnének, mint a násznép vonatoztatása, mert tapasztalataik szerint összekovácsolja a csapatot és jó hangulatot is teremt.

Szabina és Gergely megkezdte a meghívók szétküldését is. A legközelebbi rokonoknak, barátoknak személyesen szeretnék átadni a június 19-ei eseményre a meghívókat, ezért nagy országjárásba kezdtek.

Már jártak Nyergesújfalun és Székesfehérváron, de a napokban készülnek Agárdra, Vértesszőlősre, Tatára, valamint Százhalombattára is. Szerencsére a vendégek többsége a közelükben él: Veszprém, Pétfürdő, Balatonfüred, és Várpalota is szerepel a programjukban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!