Középdöntős szereplés, kitűnő reklám

Szigliget, Budapest - Szigliget lova, Iowa jól szerepelt a hétvégi Nemzeti Vágtán, emellett a település standján is rengetegen megfordultak.

Balassa Dániel

Iowa, akit Benkő Pál lovagolt, a szombati előfutam során meggyőző fölénnyel nyert a többi ló előtt, így bejutott a vasárnapi középdöntőbe. Ott aztán a közel ötven fős szigligeti szurkolótábor rendkívüli biztatása ellenére végül csak második helyen ért célba, ez pedig nem jelentett döntős szereplést.

Szigliget azonban nemcsak lovával képviseltette magát, hanem színes standjával is az Andrássy úton felállított Vágta Korzón, amelyen a rendezvény ideje alatt szinte végig hömpölygött a tömeg.

A standon borkóstolóval, programfüzettel, tájékoztató kiadványokkal várták az érdeklődőket a település képviselői.

Balassa Balázs, Szigliget polgármestere elmondta, hogy büszke a lóra és lovasára, hiszen egy ekkora településnek ez is hatalmas eredmény. Emellett örömét fejezte ki, hogy nagyon sokan látogatták meg a település standját, így kiváló lett a mérleg reklámszempontból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!