Mindenki a szövetségese

Veszprém - Mindenki a szövetségesem, ellenfeleim az ügyek és a megoldandó problémák! Ez a mottója dr. Szalay Andrásnak, aki a Dózsaváros független képviselője szeretne lenni.

Balla Emőke

Dr. Szalay András tizenhat éve tagja az önkormányzatnak, de ezúttal nem csupán képviselő, hanem a Dózsaváros képviselője szeretne lenni, jelentette be hétfői tájékoztatóján.

Közölte, állandó társadalmi testületként létrehozná a városrész gazdasági és szociális bizottságát, legfőbb partnerének a városrész civil szervezeteit tekintené, gondoskodna az iskola felújításáról, a klubkönyvtár teljes rekonstrukciójáról, a polgárőrség megbecsülésének javításáról, megvalósítaná egy élelmiszer kisáruház létrehozását, támogatná a városrészi önszerveződő csoportokat.

A képviselő elmondta, a Dózsaváros problémáit érintő, az itt élők véleményét kérő kérdőívet több tucatnyian küldték vissza, igazolva, hogy támogatják képvsielőjelölti elképzeléseit. Most, amikor a pártok egymásnak feszülnek, dr. Szalay András azt vallja: mindenki a szövetségese.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!