Sose halunk meg emlékfutam

Veszprém - A szeptember 4-én kezdődő Sose halunk meg című musicalturnét jelentős esemény előzi meg a premier helyszínén, a Kincsem Parkban. Az Augusztusi Díj elnevezésű szezonnyitó versenyen a világhírű Overdose rajtja előtt látható a Sose halunk meg emlékfutam.

Barták Péter

Augusztus 15-e újabb különleges napként íródik be a Sose halunk meg című kultuszfilm utóéletének történetébe, ugyanis a Kincsem Park látogatói szemtanúi lehetnek az alkotásról elnevezett emlékfutamnak. Az esemény több érdekességgel is szolgál.

A Sose halunk meg emlékfutamot  mintegy felvezetőként  hazánk nevezetes büszkesége, Overdose versenye előtt rendezik. A győztes - a futam szellemiségéhez hűen - magától a rendező-főszereplőtől, Koltai Róberttől veheti át a díját. Mivel a színész köztudottan a lóverseny szerelmese, örül, hogy ilyen formában is részese lehet a versenynek.

Akik augusztus 15-én kilátogatnak a versenyre, a helyszínen kedvezményesen vásárolhatják meg a belépőjüket a szeptember 4-ei Sose halunk meg musical premierjére, amelyet a Kincsem Park szabadtéri színházában láthat a nagyérdemű.

Veszprémben szeptember 19-én a Veszprém Arénában lesz látható sztárszínészekkel (Koltai Róbert, Hernádi Judit, Esztergályos Cecilia) az előadás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!